Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů loupaných mandlí, nesolených
- 20 gramů másla
- 60 gramů šalotky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 vejce
- 10 gramů čerstvé petržele
- 1 čajová lžička soli
- 1 stroužek česneku
- 1 špetka nastrouhaného muškátového oříšku
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého
- 700 gramů žampiónů, očištěných, kloboučky a nožičky zvlášť
- soli
- 600 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 893 kJ / 216 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40 Min
Vepřové závitky s rýží
55min
Kapr ve vinné páře
45 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Restovaná šalotka (350 gramů)
Brak ocen
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 min
Avokádová krémová polévka
15 Min
Marinované papriky
55min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20 min