Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů loupaných mandlí, nesolených
- 20 gramů másla
- 60 gramů šalotky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 vejce
- 10 gramů čerstvé petržele
- 1 čajová lžička soli
- 1 stroužek česneku
- 1 špetka nastrouhaného muškátového oříšku
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého
- 700 gramů žampiónů, očištěných, kloboučky a nožičky zvlášť
- soli
- 600 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 893 kJ / 216 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 Std. 30 Min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1 Std. 10 Min
Pomerančovo-brusinkové muffiny
30min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 Min