Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
tomato ketchup20 g
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
chilli powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh coriander leaves10 g
-
English cabbage cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
red radishes80 g
-
smoked salmon cut in strips300 g
-
baguette2
-
roasted hazelnuts (opcjonalnie) chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1239.4 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
3050.8 kJ /
729.2 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boerewors
40 min
Candied Peanuts
10 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Chai tea
15 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Dirt puddings
1 godz. 30 min
Lemon rasam
40 min
Curried chicken rasam
50 min
Chana magaj
2 godz. 30 min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2 godz. 5 min
Bubur Lambuk Terengganu
50 min
Lemonade
10 min