Urządzenia i Akcesoria
Pizza Diavola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 portions
Składniki
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried yeast2 tsp
-
high protein flour400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
Topping
-
mozzarella cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
150 g pepperoni (hot salami), cut in slicesNeapolitan salami cut in slices150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
250 g baby roma tomatoes, cut in halvespomodorino tomato cut in halves250 g
-
salt1 tsp
-
high protein flour to dust
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2849.7 mg
Białko
43.6 g
Kalorie
4162 kJ /
994.7 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
104.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Faworki (crostoli)
2 godz.
Mango Pomelo Sago
1 godz. 30 min
Power Muesli
Brak ocen
Neapolitan Pizza
4 godz. 35 min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Steamed chocolate cake with whipped cream
1 godz. 10 min
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3 godz.
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min
Smalec (pork rillettes)
3 godz. 10 min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 godz.