Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub 1 oz yellow onion -
8
oz sirloin steak, trimmed, cut in strips (½ in. x 1-1½ in.), dried with paper towels
lub 8 oz tri-tip steak, trimmed, cut in strips (½ in. x 1-1½ in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1059 kJ / 253.5 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 60 mg
Alternatywne przepisy
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Browned Chicken Strips
15 Min
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Browning Beef Cubes (Medium)
15 Min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 Min
Browned beef strips
15 Min
Sautéed chicken cubes
15 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min
Sautéed chicken strips
15 Min