
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Curry (Filipino Style)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion quartered30 g
-
fresh ginger julienned10 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)100 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)100 g
-
chicken thigh, skin on, bone in patted dry700 g
-
curry powder30 g
-
sugar10 g
-
fish sauce20 g
-
ground black pepper1 pinch
-
water30 g
-
coconut cream200 g
-
green peppers cut in chunks120 g
-
red peppers cut in chunks120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
423.7 kcal /
1772.8 kJ
Białko
24.5 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Sód
371.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Filipino Favorites
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy