Urządzenia i Akcesoria
Chicken Curry (Filipino Style)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion quartered30 g
-
fresh ginger julienned10 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)100 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)100 g
-
chicken thigh, skin on, bone in patted dry700 g
-
curry powder30 g
-
sugar10 g
-
fish sauce20 g
-
ground black pepper1 pinch
-
water30 g
-
coconut cream200 g
-
green peppers cut in chunks120 g
-
red peppers cut in chunks120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
371.1 mg
Białko
24.5 g
Kalorie
1772.8 kJ /
423.7 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Filipino Favorites
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mushroom Fettuccini
40 min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Fruit Ice Cream
5 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Indian Butter Chicken
1 godz.
Pork Adobo
55 min
Pinakbet
15 min
Bicol Express
45 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Chicken Afritada
30 min