Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů vody
- 130 gramů mrkve, na kousky
- 60 gramů celeru, bulvy, na kousky
-
25
gramů petrželové natě
lub 25 gramů celerových listů -
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty - 600 gramů filetů z kuřecích prsou, nakrájených na nudličky (5 x 2 cm)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 30 gramů hladké mouky
- 100 gramů smetany
- 1 čajová lžička worcesterové omáčky (opcjonalnie)
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 30 gramů másla, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1432 kJ / 342.4 kcal
- Białko
- 39.2 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1小时
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10min
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50 分钟
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 分钟
Kuřecí závitky s bramborami
1小时 20 分钟
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 Min
Kuřecí frikasé s chřestem
1小时
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40 分钟
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45 Min