Wersje kompatybilne
Polévka z kořenové zeleniny a kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polévka z kořenové zeleniny
- 90 gramů cibule, napůl
- 90 gramů celeru, na kousky
- 90 gramů kořenové petržele, na kousky
- 150 gramů mrkve, na kousky
- 160 gramů brambor, na kostičky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 700 gramů vody
- 25 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
Kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
- 250 gramů brambor, na kostky (3 x 3 cm)
- 250 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, na kostičky (2 x 2 cm)
- 1 čajová lžička grilovacího koření
- 100 gramů mrkve, na tenká kolečka
- 2 polévkové lžíce zakysané smetany
- ½ - 1 čajová lžička hořčice, plnotučné (dle chuti) (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1306 kJ / 312 kcal
- Białko
- 15.45 g
- Węglowodany
- 32.38 g
- Tłuszcz
- 13.48 g
- Błonnik
- 6.6 g
Alternatywne przepisy
Šunková pěna
5min
Salát 5 sekund
5min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Bagety
35min
Šunková pěna
5min
Pomerančový nápoj
5min
Petrželový nápoj
5min
Brokolicový salát
10min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Jahodová zmrzlina
10min