Urządzenia i Akcesoria
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
40 gramů cibule napůl
-
500 gramů tvarohu
-
100 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
-
4 ¼ polévkové lžíce soli
-
¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
2 polévkové lžíce pažitky (opcjonalnie) nakrájené nadrobno
-
500 gramů vody
-
800 gramů brambor malých (cca 3-4 cm), neoloupaných
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
28.5 g
Kalorie
1629 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55 min
Restované houby (300 gramů)
25 min
Těstoviny, vařené
20 min
Rýže, vařená
25 min
Vejce, vařená
20 min
Bramborová kaše
50 min
Houbová smaženice
20 min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 min
Čirý zeleninový vývar
3 godz. 45 min
Volská oka v páře
15 min
Vařené brambory
30 min
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min