Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 - 30 gramů olivového oleje
- 170 - 200 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 700 - 800 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák, hrášek), na kousky podle potřeby
- 750 - 850 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25min
Rajčatová bešamelová omáčka (omáčka Aurora)
15min
Krémová zeleninová polévka
35min
Polévka z odřezků ze zeleniny
50min
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min
Dýňová polévka
45min
Mrkvová krémová polévka
30min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Krémová květáková polévka
30min