Rýže s restovaným vepřovým masem a paprikou

4.8 45 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porce

Składniki

  • 20 gramů extra panenského olivového oleje
  • 200 - 250 gramů vepřového ramínka, bez kosti na kousky (2–3 cm)
  • 60 gramů bílého vína
  • 20 gramů olivového oleje
  • 75 gramů cibule na kousky (2–3 cm)
  • 40 gramů červené papriky na kousky (2–3 cm)
  • 40 gramů zelené papriky na kousky (2–3 cm)
  • ½ - 1 stroužek česneku
  • ½ - 1 vrchovatá čajová lžička mleté papriky
  • ½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l)
  • 150 gramů bílé krátkozrnné rýže
  • 240 gramů vody
  • ½ čajové lžičky soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1442.2 mg
Białko 30.6 g
Kalorie 3102 kJ / 741 kcal
Tłuszcz 34.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 68.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...