Folded Herb Bread

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions

Składniki

Dough
  • water
    300 g
  • dried yeast
    3 tsp
    45 g fresh yeast, crumbled
  • sugar
    ½ tsp
  • all purpose white flour
    595 g
  • salt
    2 tsp
  • vegetable oil
    45 g
  • all purpose white flour to dust
Herb Butter
  • butter, unsalted room temperature, plus extra, to grease
    115 g
  • garlic clove
    1
  • onion halved
    1
  • parsley leaf, fresh
    3 sprigs
  • basil, fresh leaves only
    3 sprigs
  • salt
    1 tsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.5 g
Kalorie 740.6 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...