Urządzenia i Akcesoria
Folded Herb Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions
Składniki
Dough
-
water300 g
-
45 g fresh yeast, crumbleddried yeast3 tsp
-
sugar½ tsp
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
vegetable oil45 g
-
all purpose white flour to dust
Herb Butter
-
butter, unsalted room temperature, plus extra, to grease115 g
-
garlic clove1
-
onion halved1
-
parsley leaf, fresh3 sprigs
-
basil, fresh leaves only3 sprigs
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.5 g
Kalorie
740.6 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Double Pie Dough
2 godz. 10 min
Chicken Macaroni Soup
30 min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Power Muesli
Brak ocen
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Lasagna Bolognese
3 godz.
Temaki Sushi
1 godz.
Cheese Wiz
10 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min