Urządzenia i Akcesoria
Easter Carrot Cheese Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
850 g
Składniki
-
Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)1
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
cream cheese500 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh parsley1 bunch
-
crackers for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
131.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
253.8 kJ /
60.6 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 godz.
Duchess casserole with vegetables
1 godz. 15 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Lemon Slush
10 min
Sunrise Margarita (Non-alcoholic)
10 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 min
White Chocolate and Strawberry Rocky Road
3 godz.
Cheese Sticks
55 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Festive camembert wreath
1 godz. 50 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min