Urządzenia i Akcesoria
Easter Carrot Cheese Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
850 g
Składniki
-
Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)1
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
cream cheese500 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh parsley1 bunch
-
crackers for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
131.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
253.8 kJ /
60.6 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Easter Cream Pastries
1 godz. 15 min
Citrus Oil
50 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5 godz. 50 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1 godz. 5 min
Roses with Love
10 min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4 godz.
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 godz.
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Melting Snowman Biscuits
3 godz.