Easter Carrot Cheese Dip
TM6 TM5

Easter Carrot Cheese Dip

4.4 (29 ocen)

Składniki

  • 200 g Red Leicester cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)
  • 2 spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • 500 g cream cheese
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp paprika
  • 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 bunch fresh parsley
  • crackers, for serving

Wartości odżywcze
na 20 g
Kalorie
253.8 kJ / 60.6 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
0.1 g
Sód
131.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy