Easter Carrot Cheese Dip

Easter Carrot Cheese Dip

4.4 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
850 g

Składniki

  • Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)
    1
  • spring onions cut in pieces (3 cm)
    2
  • cream cheese
    500 g
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • garlic powder
    1 ½ tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh parsley
    1 bunch
  • crackers for serving

Wartości odżywcze na 20 g

Kalorie 60.6 kcal / 253.8 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 131.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...