Urządzenia i Akcesoria
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered50 g
-
black olives pitted50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
beef mince500 g
Pasta and Sauce
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried spaghetti350 g
-
crème fraîche80 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.5 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Pork with Chillies
25 min
Tikka Masala Wraps
40 min
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8 godz. 25 min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Boiled Long Pasta
20 min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Temaki Sushi
1 godz.
All in one bowl bolognese
40 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Pistachio Cream Pasta
30 min