Urządzenia i Akcesoria
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered50 g
-
black olives pitted50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
beef mince500 g
Pasta and Sauce
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
dried spaghetti350 g
-
crème fraîche80 g
-
cherry tomatoes halved200 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36.5 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
71 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Moroccan lamb with couscous
1 Std. 50 Min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Keine Bewertungen
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 Min
Oreo® Ice Cream
8 Std. 30 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Stir-fry Chayote
25 Min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Prawn Glass Noodles
30 Min
Linguine with Bacon and Prawns
35 Min