
Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces to fit in feeder1200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
double cream400 - 500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
361.9 kcal /
1514.1 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Sód
410.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Beetroot Carpaccio
20 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Pizza sauce
30 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Butterscotch Delight
20 min
Caramelised Red Onion Chutney
24 godz.
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min