Wrap de pois, tomates cerises et hummus à la feta

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 morceaux

Składniki

  • 200 g de tomate cerise coupées en deux
  • 1 ½ c. à thé de sel divisé
  • 2 pincée du poivre moulu divisé
  • 395 g petit pois frais
    395 g petit pois surgelé, décongelé
  • 60 g d'huile d'olive
  • 140 g de feta émietté
  • 6 tortilla de blé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 11.1 g
Kalorie 1485.2 kJ / 355 kcal
Tłuszcz 18.9 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...