Vegetable Stock Paste

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (1¼ in.)
    60 g
  • celery cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    255 g
  • onions halved
    100 g
  • tomatoes cut into pieces
    100 g
  • zucchini cut into pieces
    155 g
  • garlic clove
    1
  • mushroom, fresh
    60 g
  • bay leaf, dried (opcjonalnie)
    1
  • fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • parsley, fresh
    4 sprigs
  • salt, coarse
    130 g
  • white wine, dry
    30 g
    30 g water
  • olive oil
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 8463.1 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 328.4 kJ / 78.5 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...