Urządzenia i Akcesoria
Beef Rendang
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions
Składniki
-
shallots150 g
-
red onions cut in halves250 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger20 g
-
fresh lemongrass white part only5 stalks
-
fresh galangal25 g
-
fresh turmeric20 g
-
bird's eye chillies (opcjonalnie) adjust to taste7
-
dried red chillies (approx. 25 chillies), deseeded, soaked to soften20 g
-
kerisik (toasted coconut paste)65 g
-
first draw coconut milk (thick)500 g
-
gula Melaka (palm sugar)60 g
-
fresh turmeric leaves tied into knots3
-
beef tenderloin cut in 5 cm pieces1200 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437.6 mg
Białko
39.9 g
Kalorie
2007.9 kJ /
479.9 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nikmat Raya
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 godz. 50 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 godz. 40 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Char Kway Teow
25 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Curry Mee
30 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Ayam Paprik
30 min