Pain toupie rapide

4.1 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 pièces

Składniki

  • de farine
    500 g
    540 g de farine d'épeautre claire
  • d'eau
    260 g
  • de levure boulangère fraîche (40 g)
    1 cube
  • d'huile végétale
    40 g
  • de sucre (opcjonalnie)
    1 pincée
  • de sel
    10 g
  • farine pour saupoudrer

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1066 kcal / 4464 kJ
Białko 31.5 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 181.5 g
Błonnik 11.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...