Expérience culinaire Pain toupie rapide

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

Pain toupie rapide
  • de farine et un peu plus pour saupoudrer
    250 g
    270 g de farine d'épeautre claire
  • d'eau
    130 g
  • de levure boulangère fraîche (20 g)
    ½ cube
  • d'huile végétale
    20 g
  • de sel
    5 g
  • de sucre (opcjonalnie)
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1082.2 kcal / 4527.7 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 40.9 g
Węglowodany 162.5 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Sód 1535.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...