Urządzenia i Akcesoria
Tomato Basil Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip), cut into quarters35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water60 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
Brak ocen
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Pasta alla gricia
30 min
Chicken Macaroni Soup
30 min
Spanish Seafood Rice
1 godz. 25 min
Fish and Zucchini
35 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min