Urządzenia i Akcesoria
Tomato Basil Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip), cut into quarters35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water60 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Floating islands on white chocolate custard
1 godz. 5 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Turkey sloppy joes
40 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.