Urządzenia i Akcesoria
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portie
Składniki
-
aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)1000 g
-
eieren verpakt in huishoudfolie4
-
kalkoenborstfilet, zonder vel800 g
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
geklaarde boter20 g
-
groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)100 g
-
witte wijn100 g
-
verse laurierbladeren2
-
water500 g
-
olijven50 g
-
zout½ tl
Tonnato saus
-
ansjovisfilet, in olie6
-
gepekelde augurken uitgelekt1 - 2
-
tonijn uit blik, in olie200 g
-
crème fraîche200 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1112.9 mg
Białko
44.8 g
Kalorie
2325.8 kJ /
555.9 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
34.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pre-workout Kokosrepen
Brak ocen
Honey BBQ Chicken
Brak ocen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Brak ocen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Hummus
5 min
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Brownies van zoete aardappel
1 godz.
Pulled pork burgers
Brak ocen