Urządzenia i Akcesoria
Vegan Oesterzwam Shoarma
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portie
Składniki
Oesterzwammen
-
gerookte paprikapoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
koriander, gemalen1 tl
-
uienpoeder1 tl
-
kaneel, gemalen½ tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gedroogde gemalen gember½ tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
harissa saus20 g
-
olie35 g
-
citroen 10 g sap uitgeperst, dun geraspte schil½
-
ahornsiroop40 g
-
oesterzwam400 g
Yoghurt-muntsaus
-
teentje knoflook1
-
peterselie, vers afgeplukt5 g
-
munt, vers afgeplukt5 g
-
sojamelk yoghurt150 g
-
tahin10 g
-
ahornsiroop5 g
-
olie5 g
-
zout½ tl
Groenten en afwerking
-
rode ui50 g
-
komkommer ontpit, in stukjes (2-3 cm)80 g
-
rode paprika in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ijsbergsla in stukken (8-10 cm)130 g
-
tarwebloem tortilla's groot (Ø 30 cm)4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1274 mg
Białko
10 g
Kalorie
1560 kJ /
373 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Pad Thai
45 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Brak ocen