Urządzenia i Akcesoria
Béarnaisesaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
12 portie
Składniki
-
dragon, vers6 - 7 takjes
-
sjalot120 gram
-
witte wijnazijn120 gram
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden270 gram
-
eierdooiers6
-
zout1 theelepel
-
peper, gemalen3 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portie
Sód
1908 mg
Białko
37.5 g
Kalorie
11676 kJ /
2788.5 kcal
Tłuszcz
292.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
156 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Klassieke sabayon
15 min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Pizza-Burrata
1 godz. 40 min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 godz.
Hollandaise saus
Brak ocen
Vanille Yoghurt
Brak ocen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Béchamelsaus
15 min