Urządzenia i Akcesoria
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portie
Składniki
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
118.7 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1868 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
76.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 godz.
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Brak ocen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 godz.
Vegan pudding
15 min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Brak ocen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Brak ocen
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Paaspastei
Brak ocen
Chai latte parfait
15 godz. 5 min
Suikerpasta
1 godz. 10 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min