Urządzenia i Akcesoria
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portie
Składniki
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1500.9 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1791 kJ /
428.1 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Brak ocen
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Zalm met rijst en champignons
30 min
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen
Thaise nachos
Brak ocen
Chorizo Quiche
2 godz. 30 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Miso Udon Noedels
20 min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min