Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (opcjonalnie) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (opcjonalnie)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pindakaas Crackers
35 min
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Rijst met kip en champignons
30 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 godz.
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 godz. 20 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min