Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
olijfolie25 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
oregano, gedroogd1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd (opcjonalnie) (naar smaak aanpassen)1 snuifje
-
spekblokjes (opcjonalnie)100 g
-
champignons uit blik uitgelekt, in plakjes gesneden80 g
-
tomatensaus350 g
-
water450 g
-
spaghettini300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Omelet Caprese
30 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 godz. 55 min
Risottata met kip en champignons
40 min