Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g di pomodori, secchi
- 440 g di acqua
- 1 ½ bustina di lievito secco
- 750 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 ½ cucchiaio di basilico secco
- burro, per imburrare
- farina per il piano di lavoro
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 5884 kJ / 1405 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 283 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 14.6 g
Alternatywne przepisy
Pane paesano
3 Std.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1 Std. 15 Min
panini al latte
2h 5min
Pane rustico
2 Std.
Pane alle pere
28h
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Pane ai semi di lino
1hod. 30min
Panini allo yogurt con sesamo
1hod. 30min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Torta tirolese d'autunno
1 Std. 20 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min