Involtini primavera

Involtini primavera

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
14 pezzo

Składniki

  • di olio di soia + q.b. per friggere
    20 g
  • fogli di carta di riso (Ø 16 cm), per involtini primavera
    28
  • cipolla tagliata a metà
    1
  • di olio di soia + q.b. per friggere
    20 g
  • di carne trita mista
    200 g
  • peperone rosso a strisce (5 mm)
    1
  • di porro a rondelle (4 mm)
    100 g
  • di funghi champignon a fette (5 mm)
    100 g
  • di "5 spezie cinesi" in polvere
    1 cucchiaio
  • di salsa di soia
    20 g
  • di olio di sesamo, tostato
    1 cucchiaio
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di germogli di soia freschi (peso netto sgocciolato: 340 g), sgocciolati
    1 vasetto

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 126 kcal / 528 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...