Involtini primavera

Involtini primavera

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
14 pezzo

Składniki

  • 20 g di olio di soia + q.b. per friggere
  • 28 fogli di carta di riso (Ø 16 cm), per involtini primavera
  • 1 cipolla tagliata a metà
  • 20 g di olio di soia + q.b. per friggere
  • 200 g di carne trita mista
  • 1 peperone rosso a strisce (5 mm)
  • 100 g di porro a rondelle (4 mm)
  • 100 g di funghi champignon a fette (5 mm)
  • 1 cucchiaio di "5 spezie cinesi" in polvere
  • 20 g di salsa di soia
  • 1 cucchiaio di olio di sesamo, tostato
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 vasetto di germogli di soia freschi (peso netto sgocciolato: 340 g), sgocciolati

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 5 g
Kalorie 528 kJ / 126 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...