Expérience culinaire Filet de féra avec riz aux courgettes et aux carottes

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Filet de féra avec riz aux courgettes et aux carottes
  • filets de féra
    4
    4 filets de truite, sans peau, frais
  • de carottes en morceaux
    300 g
  • courgette petite (200 g), en morceaux
    1
  • de bouillon de légumes en pâte
    2 c. à café
    2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • d'huile végétale
    1 c. à café
  • de riz parboiled (temps de cuisson 20 minutes)
    300 g
  • d'eau
    1200 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre, moulu
    2 pincées
  • de crème entière
    150 g
  • de moutarde
    2 c. à café
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    ¼ de c. à café
  • de paprika doux
    ¾ de c. à café
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    15 g
  • de ciboulette fraîche ciselée
    ½ bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1082.2 kcal / 4527.7 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 40.9 g
Węglowodany 162.5 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Sód 1535.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...