Pane bigio in cassetta

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
20 pezzi

Składniki

Impasto
  • 370 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 50 g di burro a pezzi (2 cm)
  • 500 g di farina bigia
  • 12 g di sale
  • 2 cucchiaini di zucchero
Formatura
  • farina bigia per il piano di lavoro e per spolverare

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 234.9 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 461.7 kJ / 110.4 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 20.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...