Urządzenia i Akcesoria
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Spiralized vegetables
-
Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)½
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
Sesame miso dressing
-
sesame seeds60 g
-
caster sugar40 g
-
miso paste50 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil40 g
-
grapeseed oil35 g
-
rice wine vinegar50 g
-
smoked salmon150 g
-
cherry tomatoes cut into half120 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
dried chilli flakes Korean (optional)¼ tsp
-
nori sheets Korean and toasted, torn into pieces3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1297.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1702.4 kJ /
406.9 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Keto Blackberry Detox Water
15 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 Min
Gluten Free Brownies
1 Std. 20 Min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 Std. 30 Min
Souffle pancakes with berries
40 Min
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50 Min
Lemon and thyme mocktail
1 Std.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min