Urządzenia i Akcesoria
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Spiralized vegetables
-
Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)½
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
Sesame miso dressing
-
sesame seeds60 g
-
caster sugar40 g
-
miso paste50 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil40 g
-
grapeseed oil35 g
-
rice wine vinegar50 g
-
smoked salmon150 g
-
cherry tomatoes cut into half120 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
dried chilli flakes Korean (optional)¼ tsp
-
nori sheets Korean and toasted, torn into pieces3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1297.7 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
1702.4 kJ /
406.9 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen
Pina colada mocktail
5 min
Blackberry Bramble
5 min
Habanero Butter
5 min
Agedashi tofu
30 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Pastrami
22 godz. 30 min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 min