Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
TM6 TM5

Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)

( Brak ocen )

Składniki

Spiralized vegetables

  • 1 Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • ½ daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 1 carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 1 zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)

Sesame miso dressing

  • 60 g sesame seeds
  • 40 g caster sugar
  • 50 g miso paste
  • 40 g soy sauce
  • 40 g sesame oil
  • 35 g grapeseed oil
  • 50 g rice wine vinegar
  • 150 g smoked salmon
  • 120 g cherry tomatoes cut into half
  • 10 sprigs fresh chives finely chopped
  • ¼ tsp dried chilli flakes Korean (optional)
  • 3 nori sheets Korean and toasted, torn into pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
406.9 kcal / 1702.4 kJ
Białko
13.7 g
Tłuszcz
28.9 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
1297.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie