Urządzenia i Akcesoria
Garaetteok (Korean rice cake)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 45 min
740 g
Składniki
-
sushi rice510 g
-
water plus extra to cover160 g
-
cornflour1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
sesame oil to grease
-
hot water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 740 g
Sód
1933.6 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
7908.4 kJ /
1890.2 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
414.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 godz. 50 min
Apple strudel
1 godz. 20 min
Triple chocolate muffins
20 min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Bannofee Muffin
45 min
Molten chocolate cake
45 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Apricot liqueur
30 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
White chocolate and strawberry trifle
25 godz.
Best lemon drizzle cake
35 min