
Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Apple Cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Cake base and custard
-
sugar200 g
-
butter200 g
-
plain flour370 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
vanilla extract2 ½ tsp
-
whipping cream130 g
-
fresh milk380 g
-
corn starch50 g
-
egg yolks4
Spiralized apple filling
-
lemon juice60 g
-
water1000 g
-
apples peeled, stems removed, ends trimmed, cut in pieces that fit through feeder tube600 g
-
eggs2
-
fresh milk300 g
-
ground vanilla50 g
-
sugar50 g
-
slivered almonds20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
482.5 kcal /
2018.7 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
59.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Sód
71.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy