Urządzenia i Akcesoria
Fagiolini insaporiti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g
Składniki
-
250 g di acqua
-
300 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (5 cm)
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
6 mg
Białko
7 g
Kalorie
1213 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Carote insaporite (400 g)
20 min
Carote insaporite (200 g)
20 min
Melanzane insaporite (400 g)
35 min
Melanzane insaporite (200 g)
30 min
Patate lesse
40 min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 min
Contorno di spinaci
25 min