Fagiolini insaporiti

Fagiolini insaporiti

3.9 264 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g

Składniki

  • di acqua
    250 g
  • di fagiolini verdi freschi a pezzi (5 cm)
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 291 kcal / 1213 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...