Ragù bianco

Ragù bianco

4.2 157 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
500 g

Składniki

  • di carota pelata e a pezzi
    50 g
  • di sedano a pezzi
    50 g
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di pancetta a cubetti
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati e tritati
    1 rametto
  • di salvia fresca le foglie lavate e tritate
    1 rametto
  • foglia di alloro secca
    1
  • di salsiccia spellata, a pezzettini
    100 g
  • di carne trita mista (manzo e maiale)
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco
    60 g
  • di acqua bollente
    250 g

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1493 kcal / 6245 kJ
Białko 103.8 g
Tłuszcz 111.5 g
Węglowodany 12.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 32 g
Sód 3878.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...