金棗、油豆腐山茼蒿沙拉

金棗、油豆腐山茼蒿沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 市售滷油豆腐 ,2 小方塊,(詳見要訣)
    140 克
  • 金棗 ,對半切,去籽
    45 克
  • 60 克
  • 10 克
  • 米醋
    15 克
  • 醬油
    10 克
  • 白芝麻油
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 山茼蒿
    200 克
  • 金棗 ,切片,去籽
    2 - 3 顆
  • 核桃
    2 - 3 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 559.4 kcal / 2340.6 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 40.1 g
Węglowodany 28.9 g
Błonnik 11.9 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 558.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...