Crema vegana ai peperoni e anacardi su pane tostato

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • 80 g di noci di anacardo
    80 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio piccolo
  • 100 g di peperoni rossi arrostiti, in scatola nell'olio, scolati
  • 30 g di olio di oliva
  • 120 g di pomodori secchi, sott'olio scolati
  • 2 cucchiai di paprica dolce
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 - 12 fette di pane tostato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 1422 mg
Białko 22.9 g
Kalorie 2706.4 kJ / 646.8 kcal
Tłuszcz 26.9 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 86.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...