Urządzenia i Akcesoria
French onion dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onions cut into wedges (2-3 cm)300 g
-
cream cheese150 g
-
sour cream100 g
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
610 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
4258 kJ /
1017.7 kcal
Tłuszcz
91.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Mushroom risotto
30 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chile con queso cob loaf
40 min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Fruity dream
10 min
Poached eggs with blade cover
30 min