Urządzenia i Akcesoria
French onion dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onions cut into wedges (2-3 cm)300 g
-
cream cheese150 g
-
sour cream100 g
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
610 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
4258 kJ /
1017.7 kcal
Tłuszcz
91.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Browned beef mince
20 min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 godz. 30 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
All-Purpose Meat Rub
5 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Fruity dream
10 min