Urządzenia i Akcesoria
French onion dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onions cut into wedges (2-3 cm)300 g
-
cream cheese150 g
-
sour cream100 g
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
610 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
4258 kJ /
1017.7 kcal
Tłuszcz
91.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
43.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb and garlic dip
10min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
"Marry me" chicken pasta
35min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Taco Seasoning
5min
Beef stock paste
3h
Pizza sauce
30min
Cooked mayonnaise
5min
Pizza Bianca
40min
Fruity dream
10min
Pears in orange syrup
45min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min