French onion dip

French onion dip

4.1 57 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
500 g

Składniki

  • extra virgin olive oil
    20 g
  • brown onions cut into wedges (2-3 cm)
    300 g
  • cream cheese
    150 g
  • sour cream
    100 g
  • garlic powder
    ½ tsp
  • onion powder
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 ½ tsp

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1017.7 kcal / 4258 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 91.1 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 43.5 g
Sód 610 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...