Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine

4.6 18 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce

Składniki

  • 500 gramů vepřové panenky očištěné, pokojové teploty, cca Ø 5–6 cm
  • 8 plátků anglické slaniny
  • 2 stroužky česneku
  • 60 gramů cibule napůl
  • 200 gramů červené papriky na kousky (3 cm)
  • 20 gramů oleje
  • 400 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
  • 200 gramů smetany
  • 700 gramů vody
  • 20 gramů rajčatového protlaku
  • 1 vrchovatá čajová lžička sladké uzené červené papriky
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 30 gramů suchého vína Marsala
  • 1 čajová lžička cukru
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ chilli papričky, čerstvé bez semínek
  • 300 gramů sušených těstovin, typu linguine
  • 80 gramů čerstvého sýra
  • 80 gramů crème fraîche
  • čerstvá petržel nasekaná, na posypání

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 858.1 mg
Białko 47.2 g
Kalorie 4371.8 kJ / 1044.9 kcal
Tłuszcz 62.5 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 27.6 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...