Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů olivového oleje
- 300 gramů hovězí svíčkové, na proužky (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 300 gramů hovězí svíčkové, na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 250 gramů čerstvých hub, např. žampiónů, na čtvrtky
- 30 gramů vody
- 10 gramů kukuřičného škrobu
-
½
čajové lžičky masové dochucovací pasty
lub ½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l) - 1 čajová lžička anglické hořčice nebo jiné výrazné hořčice, např. dijonské
- 200 gramů smetany
- 50 gramů nakládaných okurek, na proužky (opcjonalnie)
- petrželová nať, nasekaná, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30min
Holandská omáčka
15min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 godz. 20 min
Hovězí Stroganoff
35min
Dušené vepřové maso se ciderem
1h 40min
Černé rizoto s chobotnicí
1 godz. 15 min
Holandská omáčka
15min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30 min
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1 godz. 20 min
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15min