Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů olivového oleje
- 300 gramů hovězí svíčkové, na proužky (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 300 gramů hovězí svíčkové, na proužky (0,5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 250 gramů čerstvých hub, např. žampiónů, na čtvrtky
- 30 gramů vody
- 10 gramů kukuřičného škrobu
-
½
čajové lžičky masové dochucovací pasty
lub ½ masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l) - 1 čajová lžička anglické hořčice nebo jiné výrazné hořčice, např. dijonské
- 200 gramů smetany
- 50 gramů nakládaných okurek, na proužky (opcjonalnie)
- petrželová nať, nasekaná, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min
Restované krevety
15min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 min
Rýže tří chutí
40 min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1 Std. 30 Min
Bábovka s vaječným likérem
1h 20min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min
Restované kostky krůtího masa
15min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Rychlé hovězí Massaman kari
40 min