Urządzenia i Akcesoria
Keftedes (řecké masové karbanátky)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porcí
Składniki
-
140 gramů cibule na čtvrtiny
-
700 gramů brambor na šestiny
-
3 vejce
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce octa
-
25 snítek čerstvé petržele pouze lístky
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 čajová lžička sušené máty (opcjonalnie)
-
50 gramů strouhanky
-
1000 gramů mletého masa (vepřového, kuřecího nebo míchaného)
-
olej na smažení
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Sendvič s roastbeefem, karamelizovanou cibulí a sladkokyselými jalapeños
6 godz. 30 min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Sekaná s vařenými vejci
1 godz. 20 min
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami (TM7)
1 godz.
Pečená vepřová panenka s rýží a houbovou omáčkou
1 godz. 20 min
Restovaná zelenina s kari a rýžovým pilafem
50 min
Špagety s tomatovou omáčkou a houbami
25 min
Boloňské špagety (TM7)
30 min
Neapolská pizza
9 godz.
Vepřové v mrkvi
2 godz.
Butter Chicken
1 godz.
Guláš z vepřové panenky
40 min