Urządzenia i Akcesoria
Keftedes (řecké masové karbanátky)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porcí
Składniki
-
140 gramů cibule na čtvrtiny
-
700 gramů brambor na šestiny
-
3 vejce
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce octa
-
25 snítek čerstvé petržele pouze lístky
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 čajová lžička sušené máty (opcjonalnie)
-
50 gramů strouhanky
-
1000 gramů mletého masa (vepřového, kuřecího nebo míchaného)
-
olej na smažení
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1 godz. 55 min
Sladko kyselá vepřová žebírka
40 min
Křupavá sekaná
1 godz.
Krémová kuřecí polévka
45 min
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45 min
Sendvič s frittatou, kozím sýrem a čatním z červené cibule
1 godz. 15 min
Vepřová panenka s paprikovo-smetanovou omáčkou a linguine
1 godz.
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1 godz. 35 min
Masové kuličky v tomatové omáčce
1 godz. 10 min
Zeleninové chipsy pečené v troubě (TM6)
1 godz. 45 min
Vepřové v mrkvi
2 godz.
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45 min