Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 gramů vody
- 1 čajovou lžičku soli, plus extra pro osolení masa
- 500 gramů brambor
- 600 gramů vepřové panenky, napůl
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 8 - 10 plátků sušené šunky
- 800 gramů zeleného chřestu, dřevnaté konce odkrojené
- ½ čajové lžičky cukru
- 2 čajové lžičky másla, na kousky
-
20
gramů bílého vína
lub 1 čajovou lžičku citrónové šťávy - 200 gramů čerstvého sýru
-
1
čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub ½ zeleninového bujónu - 2 polévkové lžíce směsi bylinek, čerstvých, pouze listy
- 2 čajové lžičky oleje na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2323 kJ / 556 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 min
Penne se slávkami
1h 5min
Krůtí závitky
1j 45 menit
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1h 10min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 dk
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1j 45 menit