Wersje kompatybilne
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Loupání brambor
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička oleje (viz Tip)
- 500 - 800 gramů brambor, neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
Vaření brambor
- 500 gramů vody
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 644.3 kJ / 154 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 604.4 mg
Alternatywne przepisy
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Vařené brambory
30 min
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Čirý vývar z hovězího masa
3hod. 45min
Těstoviny, vařené
20 min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10 min
Loupání mrkve (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Brak ocen
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2h 40min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 min