Dorada al vapor con patatas

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • de apio con las hojas
    140 g
  • de bulbo de hinojo con las hojas
    140 g
  • diente de ajo
    1
  • de semillas de cilantro
    1 cucharadita
  • de mostaza de grano entero
    1 cucharada
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    50 g
  • de zumo de limón
    30 g
  • de sal
    4 - 3 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 - 3 pellizcos
  • doradas enteras, limpias (aprox. 500 g c/u)
    3
  • de agua
    500 g
  • hojas de laurel secas
    2
  • de patata en trozos de 3 cm
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 1260 kcal / 5272 kJ
Białko 176.1 g
Tłuszcz 35.9 g
Węglowodany 32.6 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Sód 827 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...