Urządzenia i Akcesoria
Curry Ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 jars
Składniki
-
pickles cut into pieces6 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
unsalted butter2 oz
-
sugar1 ½ oz
-
curry powder (1.5 oz) (e.g. Zanzibar, Madras or hot curry powder)4 heaping tbsp
-
crushed tomatoes (approx. 30 oz)1 can
-
tomato ketchup18 oz
-
tomato purée (concentrated)2 ½ oz
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek2 tsp
-
1 beef stock cubebeef stock paste, homemade1 heaping tsp
-
fruit vinegar1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
8 g
Kalorie
1725 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corn and Bacon Chowder
1u. 15min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Chocolate Syrup
20min
Brioche
8u.
Creamy Feta Dip
5min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Giardiniera
72u. 20min
Pimento Cheese Puffs
30min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Cranberry Jelly
40min
Rustic Bread
2u.
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min