Curry Ketchup
TM6 TM5

Curry Ketchup

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 6 oz pickles, cut into pieces
  • 6 oz yellow onions, halved
  • 2 oz unsalted butter
  • 1 ½ oz sugar
  • 4 heaping tbsp curry powder (1.5 oz) (e.g. Zanzibar, Madras or hot curry powder)
  • 1 can crushed tomatoes (approx. 30 oz)
  • 18 oz tomato ketchup
  • 2 ½ oz tomato purée (concentrated)
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 2 tsp sambal oelek
  • 1 heaping tsp beef stock paste, homemade
    lub 1 beef stock cube
  • 1 oz fruit vinegar

Wartości odżywcze
na 1 jar
Kalorie
1725 kJ / 411 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy