Urządzenia i Akcesoria
Curry Ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 jars
Składniki
-
pickles cut into pieces6 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
unsalted butter2 oz
-
sugar1 ½ oz
-
curry powder (1.5 oz) (e.g. Zanzibar, Madras or hot curry powder)4 heaping tbsp
-
crushed tomatoes (approx. 30 oz)1 can
-
tomato ketchup18 oz
-
tomato purée (concentrated)2 ½ oz
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek2 tsp
-
1 beef stock cubebeef stock paste, homemade1 heaping tsp
-
fruit vinegar1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
8 g
Kalorie
1725 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheddar Biscuits
20 min
Rice Pudding
1 godz. 10 min
Egg-Free Mayonnaise
10 min
Brioche
8 godz.
Spanish Rice
30 min
Herbed Spiral Rolls
35 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 godz. 5 min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 godz. 45 min
Boston Baked Beans
4 godz.
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Rustic Bread
2 godz.