Ragu de champignons avec des pâtes de courgettes spiralées

Ragu de champignons avec des pâtes de courgettes spiralées

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion

Składniki

  • de courgettes (environ 3 méd), extrémités coupées en forme circulaire pour s'adapter à la largeur de la lame
    450 g
  • cèpe séché
    15 g
  • d'eau
    510 g
  • champignon frais (c.-à-d. cremini, maitake, bouton, shitake), en tranches
    570 g
  • de gousses d'ail
    3 - 5
  • d'échalotes coupées en deux
    30 g
  • de sel
    1 c. à thé
  • d'huile d'olive vierge extra
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive vierge extra
    30 g
  • de vin rouge ou du vin Marsala
    30 g
  • parmesan râpé pour servir (voir Conseil)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 175.3 kcal / 733.3 kJ
Białko 6.4 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 13.9 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 621.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...