Agneau avec pommes de terre au romarin

Agneau avec pommes de terre au romarin

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion

Składniki

  • gigot d'agneau désossé semi-désossé
    795 g
  • de romarin frais
    4 - 5 brins
  • de sel divisé
    1 ½ c. à thé
  • poivre noir moulu divisé
    1 c. à thé
  • d'eau divisé
    38 g
  • de pommes de terre cireuses (à chair ferme) petits ou coupés en quatre
    795 g
  • gousse d'ail
    1
  • de romarin frais feuilles seulement
    30 g
  • de paprika fumé moulu
    ½ c. à thé
  • de miel
    15 g
  • d'huile d'olive
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 661.2 kcal / 2766.4 kJ
Białko 41.2 g
Tłuszcz 36.8 g
Węglowodany 40.5 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Sód 1011.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...