Agneau avec pommes de terre au romarin

Agneau avec pommes de terre au romarin

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 795 g gigot d'agneau désossé semi-désossé
  • 4 - 5 brins de romarin frais
  • 1 ½ c. à thé de sel
  • 1 c. à thé de poivre noir moulu
  • 1080 g d'eau
  • 795 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme) petits ou coupés en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de romarin frais feuilles seulement
  • ½ c. à thé de paprika fumé moulu
  • 15 g de miel
  • 30 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1011.1 mg
Białko 41.2 g
Kalorie 2766.4 kJ / 661.2 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...