Sformato di rabarbaro

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • burro q.b.
  • 45 g di farina tipo 00
  • 110 g di zucchero
  • 150 g di latte
  • 150 g di panna molto densa (circa 48% grassi)
    150 g di mascarpone
  • 2 uova grandi
  • 1 cucchiaino raso di estratto di vaniglia naturale
  • 150 - 200 g di rabarbaro a pezzi (2-3 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 49.3 mg
Białko 4.7 g
Kalorie 983.8 kJ / 235.1 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 27.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...