Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Turkey Strips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
turkey meat, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels8 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1526 mg
Białko
29 g
Kalorie
980.5 kJ /
234.5 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25 min
Boiled Pasta
20 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Asparagus
35 min
Basic Black Beans
2 godz. 35 min
Basic Long Grain Brown Rice
1 godz. 35 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Steamed Scrambled Eggs
30 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min