Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub ½ oz yellow onion - 8 ½ oz turkey meat, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 980.5 kJ / 234.5 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 1526 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 godz.
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 Std. 10 Min
Barbecue Butter
15min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Browning Pork Strips
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Chicken and Avocado Arepas
1 Std.
Browning Pork Cubes
15min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min