Sautéing Turkey Strips
TM6

Sautéing Turkey Strips

(Brak ocen)

Składniki

  • ½ oz oil
    lub ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
    lub ½ oz yellow onion
  • 8 ½ oz turkey meat, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
980.5 kJ / 234.5 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
0.1 g
Sód
1526 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy