Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Turkey Strips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
turkey meat, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels8 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1526 mg
Białko
29 g
Kalorie
980.5 kJ /
234.5 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ground Meat
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Shrimp
20 min
Steamed Asparagus
35 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Garlic Shrimp
35 min