Urządzenia i Akcesoria
Three Egg French Omelet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
2 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)2 oz
-
yellow onion1 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
red bell pepper1 oz
-
button mushrooms sliced1 oz
-
ham diced (approx. ¼ in.)2 oz
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.)1 oz
-
olive oil½ oz
-
large eggs3
-
whole milk1 tsp
-
fine sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
fresh chives chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1596.1 mg
Białko
50.9 g
Kalorie
3165 kJ /
756.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Garlic Shrimp
35 min
Coffee Cream
5 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Strawberry Lemonade
10 min
Chicken and Pineapple Wraps
1 godz. 20 min
Shrimp Scampi
40 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min
Fluffy Baked Omelet
35 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min