Urządzenia i Akcesoria
Three Egg French Omelet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
2 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)2 oz
-
yellow onion1 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
red bell pepper1 oz
-
button mushrooms sliced1 oz
-
ham diced (approx. ¼ in.)2 oz
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.)1 oz
-
olive oil½ oz
-
large eggs3
-
whole milk1 tsp
-
fine sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
fresh chives chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1596.1 mg
Białko
50.9 g
Kalorie
3165 kJ /
756.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Shrimp Scampi
40 min
Watermelon Lemonade
10 min
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 min
Fluffy Baked Omelet
35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Garlic Shrimp
35 min