
Urządzenia i Akcesoria
Three Egg French Omelet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)2 oz
-
yellow onion1 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
red bell pepper1 oz
-
button mushrooms sliced1 oz
-
ham diced (approx. ¼ in.)2 oz
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.)1 oz
-
olive oil½ oz
-
large eggs3
-
whole milk1 tsp
-
fine sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
fresh chives chopped to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
756.5 kcal /
3165 kJ
Białko
50.9 g
Tłuszcz
55.9 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Sód
1596.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Fluffy Baked Omelet
35 min
Strawberry Lemonade
10 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Garlic Shrimp
35 min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min
Baked Chicken Nuggets
1 godz. 15 min
Watermelon Lemonade
10 min
Shrimp Scampi
40 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min