Urządzenia i Akcesoria
Three Egg French Omelet
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
2 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)2 oz
-
yellow onion1 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
red bell pepper1 oz
-
button mushrooms sliced1 oz
-
ham diced (approx. ¼ in.)2 oz
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.)1 oz
-
olive oil½ oz
-
large eggs3
-
whole milk1 tsp
-
fine sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
fresh chives chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1596.1 mg
Białko
50.9 g
Kalorie
3165 kJ /
756.5 kcal
Tłuszcz
55.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado Tuna Salad
5 min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Digestive Bliss
5 min
Egg Salad Sandwiches
25 min
Apple Pancakes
2 godz.
Matcha Mango and Pineapple Smoothie
15 min
Immune Booster
5 min
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25 min
Fluffy Baked Omelet
35 min
Pineapple Spinach and Orange Juice
10 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Steamed Sunny Side Up Eggs
20 min