Three Egg French Omelet

4.5 172 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portion

Składniki

  • Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)
    2 oz
    2 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)
  • yellow onion
    1 oz
  • garlic clove (opcjonalnie)
    1
  • red bell pepper
    1 oz
  • button mushrooms sliced
    1 oz
  • ham diced (approx. ¼ in.)
    2 oz
  • tomatoes diced (approx. ¼ in.)
    1 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • large eggs
    3
  • whole milk
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ⅛ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
  • water
    17 ½ oz
  • fresh chives chopped to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1596.1 mg
Białko 50.9 g
Kalorie 3165 kJ / 756.5 kcal
Tłuszcz 55.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 20.9 g
Węglowodany 10.8 g

Może spodoba Ci się również...